Over Code-Groen

WIE ZIJN WIJ

Mijn naam is Edwin Töning.
In 2015 ben ik |code-groen| gestart omdat ik er van houd om met mijn handen te werken, werkelijk iets creëren.
En wat ik nog leuker vind, is als ik andere mensen daarmee van dienst kan zijn.

Ik heb twee rechter handen en weet altijd wel een oplossing te bedenken voor praktische problemen. Ook heb ik veel ervaring in het plannen en calculeren van grote projecten. Deze ervaring komt mij bij |code-groen| uitermate goed van pas.

Mijn naam is Maud Leussink, als echtgenoot van Edwin help ik graag een handje mee. En niet alleen in de administratie.

Mijn focus ligt veelal bij de maatwerk meubels. Mijn kracht is het zichtbaar maken, door middel van 3d-tekeningen, wat we met een klant besproken hebben. En omdat ik het meubel op papier al in elkaar heb gezet, weet ik Edwin perfect te assisteren wanneer we overgaan tot bouwen. Daarna neem ik vaak het schilderwerk van de meubels op.

WAT IS ONZE WERKWIJZE

Stap 1. We komen bij u thuis om te inventariseren wat u graag van ons gedaan wil hebben.

Stap 2. Op basis van uw wensen maken wij een raming van de kosten en leggen u die voor.

Indien het een maatwerk meubel betreft, vindt er een tussenstap plaats, d.w.z.:
Na uw akkoord op de raming, maken wij, tegen een vast tarief, een 3D-ontwerptekening. Dit ontwerp bespreken we met u en passen we, indien nodig, nog een keer aan, zodat het meubel geheel naar uw wens is.

Stap 3. Gaat u hiermee akkoord, dan ontvangt u van ons een officiële offerte met een vast bedrag voor een vast omlijnde klus.

Stap 4. We gaan ons voorbereiden om bij u aan de slag te gaan.

ONS CONCEPT

Onze klanten op meerdere vlakken van dienst zijn

Scroll naar boven